Cold Fusion Hosting Geliştirme

Cold Fusion Hosting tamamen veritabanları ile ilgilidir. Cold Fusion, Macromedia’daki uzmanlar tarafından bize getirilen ve veritabanları ile web etkileşimi sağlayan bir yazılım paketi. Cold Fusion web barındırma ile artık herhangi bir web tarayıcısından veritabanlarını sorgulayabilir, güncelleyebilir, indeksleyebilir ve grafiklerini görüntüleyebilirsiniz.

Cold Fusion barındırma, e-ticaret sitelerine çok yönlülük ve etkileşim katar. Cold Fusion, yayınlamanıza ve ardından uçuş programları veya etkinlik takvimleri gibi zamana duyarlı içeriği sitenizden otomatik olarak kaldırmanıza olanak tanır. Posta listeleri ve iş raporları oluşturmaya ve yönetmeye işlevsellik ekler. Ziyaretçilerinize yazdırılabilir içerik ve özelleştirilmiş menüler sunmanıza olanak tanır.

.htm veya .asp yerine .cfm’yi bir web sayfasında uzantı olarak gördüğünüzde, Cold Fusion Markup Language (CFML) ile uğraştığınızı bilirsiniz.

Soğuk füzyon Java platformu üzerine inşa edilmiş olsa da, CFML web geliştiricilerine doğasında bulunan teknik karmaşıklıklar olmadan Java’nın avantajlarını sağlar. Cold fusion kullanmak için Java komut dosyası bilmenize gerek yoktur. CFML, HTML ve XML’e oldukça benzeyen etiket tabanlı bir dildir ve bu, en temel web komut dosyası bilgisine sahip olan herkesin öğrenmesini kolaylaştırır.

Cold Fusion, sunucu tarafı bir dildir, yani CFML kullanan tüm web sayfaları Cold Fusion barındırma şirketinin sunucusu tarafından okunup yorumlanır ve kullanıcının tarayıcısına geri gönderilmeden önce bir HTML sayfasına dönüştürülür


Cold Fusion, sunucu
tarafı bir dildir, yani CFML kullanan tüm web sayfaları Cold Fusion barındırma şirketinin sunucusu tarafından okunup yorumlanır ve kullanıcının tarayıcısına geri gönderilmeden önce bir HTML sayfasına dönüştürülür.

Cold Fusion web barındırma, diğer web barındırma biçimlerinden önemli ölçüde daha pahalı olabilir ve bu nedenle, yalnızca benzersiz araçları sitenizin amaçlanan kullanımlarıyla alakalıysa gerçekten dikkate alınmalıdır. Cold Fusion barındırma genellikle Windows 2000 / NT / 2003 işletim sistemlerinde çalıştırılır, ancak Linux ve Sun sunucularında Cold Fusion barındırma desteği de bulabilirsiniz.

Maliyet, disk alanı, bant genişliği, çalışma süresi, ölçeklenebilirlik, destek gibi herhangi bir web barındırma seçerken göz önünde bulundurmanız gereken tüm olağan faktörlere ek olarak, artık soğuk füzyon barındırmaya özgü bazı faktörleri de göz önünde bulundurmanız gerekir: potansiyel etiket kısıtlamaları, ek soğuk füzyon barındırma şirketinin veritabanı desteği sağlayıp sağlamadığı ve hangi Cold Fusion sürümünü kullandıkları gibi güvenlik endişeleri


Maliyet, disk alanı,
bant genişliği, çalışma süresi, ölçeklenebilirlik, destek gibi herhangi bir web barındırma seçerken göz önünde bulundurmanız gereken tüm olağan faktörlere ek olarak, artık soğuk füzyon barındırmaya özgü bazı faktörleri de göz önünde bulundurmanız gerekir: potansiyel etiket kısıtlamaları, ek soğuk füzyon barındırma şirketinin veritabanı desteği sağlayıp sağlamadığı ve hangi Cold Fusion sürümünü kullandıkları gibi güvenlik endişeleri.

Aynı zamanda bir güvenlik endişesi olan bir tür etiket kısıtlaması, bir sunucudan seçilen dosyaları bulmak ve silmek için kullanılabilenler gibi “yüksek riskli” etiketlerdir. Bazı daha büyük işletmeler için, bu işlevsellik operasyonları için çok önemlidir, ancak yanlış eller tarafından erişilirse potansiyel olarak zararlı olabilir, bu durumda muhtemelen özel bir sunucu sıralıdır. Neyse ki, soğuk füzyon barındırma paylaşılan, sanal ve özel sunucularda sunulmaktadır.

Java platformunun işlevselliğini, nispeten otonom ve kullanıcı dostu bir yazılım sistemi olanağına sahip olmak istiyorsanız, Cold Fusion dikkate değer


Java platformunun işlevselliğini,
nispeten otonom ve kullanıcı dostu bir yazılım sistemi olanağına sahip olmak istiyorsanız, Cold Fusion dikkate değer. Özellikle web sitenizin gelir getirmesi bekleniyorsa, göz korkutucu fiyat etiketinin uzun vadede bir pazarlık olduğunu fark edebilirsiniz.

37 thoughts on “Cold Fusion Hosting Geliştirme

  • 9 Şubat 2021 tarihinde, saat 11:27
    Permalink

    EVET GERÇEKTEN KONUYU BEĞENDİM SİZ İYİ BİR SİTEYE BENZİYORSUNUZ BU SİTEDE YARALI BİLGİLER ÖĞRENDİM VE ÖĞRENMEYE DEVAM EDEXCEĞİM.GERÇEKTEN HEM YARARLI HEMDE ANLAMLI KONULAR PAYLAŞAN BİR SİTESİNİZ.BU ZAMANLARDA SİZLER GİBİ FAYDALI İÇERİKLERE SAHİP OLAN ÇOK AZ SİTELER VAR GERÇEKTEN SİZİ TEBRİK EDER HEMDE BAŞARILARINIZIN EMEKLERİNİZİN KARŞILIĞINI ALMANIZI DİLERİM.İYİ GÜNLER.SEVGİLERLE……

    Yanıtla
  • 10 Nisan 2021 tarihinde, saat 16:16
    Permalink

    çanak okey plus için deniyorum bakalım kodlar geçerli olacak mı???

    Yanıtla
  • 17 Mayıs 2021 tarihinde, saat 06:23
    Permalink

    What’s up, I desire to subscribe for this weblog to get hottest updates, thus where can i do it please help out.

    Feel free to surf to my site scr rollex11

    Yanıtla
  • 17 Mayıs 2021 tarihinde, saat 06:55
    Permalink

    We’re a bunch of volunteers and opening a brand new scheme in our community.
    Your web site offered us with valuable info to work on. You’ve performed a formidable
    activity and our whole neighborhood will likely be
    grateful to you.

    Check out my page: pussy888

    Yanıtla
  • 18 Mayıs 2021 tarihinde, saat 02:40
    Permalink

    I got this web page from my buddy who shared with me concerning this website and now this time I am
    browsing this web page and reading very informative content at this
    time.

    Also visit my website: 918kiss plus malaysia

    Yanıtla
  • 18 Mayıs 2021 tarihinde, saat 02:51
    Permalink

    Thanks , I’ve just been searching for info approximately this topic for a long time and
    yours is the greatest I have found out so far. But, what in regards
    to the bottom line? Are you positive concerning the supply?

    Also visit my page – joker 888 net

    Yanıtla
  • 18 Mayıs 2021 tarihinde, saat 02:58
    Permalink

    My coder is trying to convince me to move to .net from PHP.
    I have always disliked the idea because of the expenses.
    But he’s tryiong none the less. I’ve been using WordPress on various websites for about a year and am anxious about switching to another platform.
    I have heard fantastic things about blogengine.net.
    Is there a way I can transfer all my wordpress posts into it?
    Any help would be greatly appreciated!

    My web-site; 1 918kiss 2

    Yanıtla
  • 18 Mayıs 2021 tarihinde, saat 03:07
    Permalink

    It’s nearly impossible to find knowledgeable people for this topic, but you sound like you know what you’re talking about!
    Thanks

    Also visit my blog id sky777

    Yanıtla
  • 18 Mayıs 2021 tarihinde, saat 06:20
    Permalink

    I’m not that much of a online reader to be honest but your blogs really nice,
    keep it up! I’ll go ahead and bookmark your site to come back down the road.
    Many thanks

    My homepage epicwin ios (918kiss-m.com)

    Yanıtla
  • 18 Mayıs 2021 tarihinde, saat 07:15
    Permalink

    I love your blog.. very nice colors & theme.
    Did you design this website yourself or did you hire someone to do it for you?

    Plz answer back as I’m looking to create my own blog and would
    like to know where u got this from. cheers

    Here is my web-site … game Lpe88

    Yanıtla
  • 18 Mayıs 2021 tarihinde, saat 07:44
    Permalink

    Pretty portion of content. I just stumbled upon your website and in accession capital to claim that I get actually enjoyed account your
    blog posts. Any way I’ll be subscribing for your feeds or
    even I success you get right of entry to consistently rapidly.

    Here is my web site; cara id test calibet (918kiss-m.com)

    Yanıtla
  • 18 Mayıs 2021 tarihinde, saat 08:11
    Permalink

    This design is incredible! You definitely know how to
    keep a reader entertained. Between your wit
    and your videos, I was almost moved to start my own blog (well,
    almost…HaHa!) Excellent job. I really enjoyed what
    you had to say, and more than that, how you presented it.
    Too cool!

    Look into my web page … game online mega888

    Yanıtla
  • 18 Mayıs 2021 tarihinde, saat 09:37
    Permalink

    Hi there! I just wanted to ask if you ever have any problems with hackers?
    My last blog (wordpress) was hacked and I ended up losing months of hard work due to no backup.
    Do you have any methods to protect against hackers?

    Look into my web site jackpot lionking888

    Yanıtla
  • 18 Mayıs 2021 tarihinde, saat 10:05
    Permalink

    Wonderful goods from you, man. I’ve understand your stuff previous
    to and you are just too excellent. I actually like what you have acquired
    here, really like what you are stating and the way in which
    you say it. You make it entertaining and you still care for to
    keep it smart. I can not wait to read far more from you.
    This is actually a terrific website.

    Here is my web page :: scr greatwall99

    Yanıtla
  • 18 Mayıs 2021 tarihinde, saat 10:16
    Permalink

    hello!,I like your writing so much! share we keep up a correspondence more about your article on AOL?
    I need an expert in this area to resolve my problem.
    May be that’s you! Taking a look forward to see you.

    Also visit my web page … xe88com

    Yanıtla
  • 18 Mayıs 2021 tarihinde, saat 13:30
    Permalink

    Hi there, I discovered your blog via Google whilst searching for a similar subject, your web site got
    here up, it appears great. I have bookmarked it in my google bookmarks.

    Hello there, just become alert to your blog via Google, and found that
    it’s truly informative. I am gonna watch out for brussels.
    I’ll be grateful if you happen to continue this in future.

    A lot of folks might be benefited from your writing. Cheers!

    Also visit my site :: Cara id Test 3win8

    Yanıtla
  • 18 Mayıs 2021 tarihinde, saat 21:15
    Permalink

    Thank you a bunch for sharing this with all of us you really realize what you are talking approximately!
    Bookmarked. Kindly also visit my website =). We could have a hyperlink exchange
    agreement among us

    Have a look at my homepage … id test 3win8

    Yanıtla
  • 21 Mayıs 2021 tarihinde, saat 17:18
    Permalink

    Thank you for every other fantastic post. The place else could anyone
    get that type of information in such an ideal manner of writing?
    I have a presentation next week, and I am at the look for such info.

    Here is my site … ok388 download Android

    Yanıtla
  • 18 Temmuz 2021 tarihinde, saat 21:16
    Permalink

    I’ve been surfing online more than three hours today, yet
    I never found any interesting article like yours. It’s
    pretty worth enough for me. In my view, if
    all website owners and bloggers made good content as you did,
    the internet will be much more useful than ever before.

    Feel free to surf to my site greatwall99 ios Download

    Yanıtla
  • 19 Temmuz 2021 tarihinde, saat 17:26
    Permalink

    Pretty section of content. I just stumbled upon your web site and in accession capital
    to assert that I get actually enjoyed account your blog posts.
    Anyway I will be subscribing to your feeds and even I achievement you access consistently rapidly.

    My website – slot game greatwall99

    Yanıtla
  • 26 Temmuz 2021 tarihinde, saat 07:02
    Permalink

    Now I am going to do my breakfast, after having my breakfast coming yet again to read more
    news.

    My site – ok388Apk

    Yanıtla

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.